Nové uživatelské rozhranie a nová funkcia bitiek je pripravená pre súčasnú verziu!

2015-11-03

Nové uživatelské rozhranie a nová funkcia bitiek je pripravená pre súčasnú verziu!

Naši vývojári boli zaneprázdnení - naozaj veľmi zaneprázdnení. To znamená, že naši hráči budú nadšení - naozaj nadšení. Je niekoľko dôvodov:

Khan Wars X Beta: Je to tak – Khan Wars získavajú novú tvár. Společne s vylepšením celého uživatelského rozhrania na najnovšiu technológiu sme odstránili aj načítacie obrazovky a čakaciu dobu. S vašou pomocou a vďaka vplyvu z otvorenej beta verzie spoločne môžeme docieliť absolútne plynulého a mobilne optimalizovaného užívateľského rozhrania. Zatiaľ čo na tomto budeme pracovať, vytvárame viac intuitívne menu, vylepšujeme mapu sveta a optimalizujeme takmer každú obrazovku, na ktorú môžete naraziť. Všetci budú pozvaní, aby si mohli vyskúšať hru Khan Wars X v otvorenej beta verzii. Niektoré z ďalších zmien budú zahŕňať nové rozhranie pre hlásenie, dve kategórie s rytierskymi misiami, novú pátracie líniu v tutoriale, oznámenia v chate a ešte viac.

Máme už vašu pozornosť? Výborne. Nepremeškajte túto úplne originálnu funkciu, ktorá sa v súčasné ŽIVÉ verzii objaví. Nemôžeme vám o nej ešte veľa prezradi, ale tu je nápoveda: Jedná sa o zbrusu nový spôsob, ako medzi sebou každý deň bojovať  - vďaka pridaniu novej vrstvy súťaženia budete chcieť hrať znovu a znovu.

A nejlepšie novinky? Toto bude čoskoro.

Ďakujeme vám za nepretržitú pomoc počas Beta testovania. Uvidíme sa na bojisku!

- tím hry Khan Wars