Nové zaujimavé funkcie dnes!

2015-04-23

Sedíte? To je dobre. Počuli ste už o tom, že Khan Wars ponúknu nové funkcie a my máme niektoré dobré novinky pre Vás.Všetko je oddnes k dispozícii, áno a teraz môžete hrať. Informácie nájdete nižšie:

Aktualizovaná svetová mapa

Predstavujeme nový a lepší spôsob, ako preskúmať svet Khan Wars. Nová mapa sveta nielen vyzerá lepšie, ale sme tiež aktualizovali celkový vzhľad a intuitívne ovládanie. Teraz môžete posielať svoje útočné a špionážne pochody s jasným vzhľad priamo na mape - rovnako tak môžete hladko posúvať a zväčšovať. Je plne optimalizovaná pre mobilné zariadenia, vďaka tomu iste oceníte lepšie vyzerajúcu a výkonnejšiu mapu sveta.

Bane a žoldnieri

Teraz, keď splníte určité kritériá, budú okolo hradu mapy nových baní a kempov žoldnierov. Tieto prvky nájdete na mape sveta a pristupovať k nim môžete z provincie hradu.
Tieto kempy môžu byť napadnuté a plienené, použité a opravené. Hráči dostanú bonus  zdrojov z baní a bude umožnený prístup k trénovaniu vojenských jednotiek zo žoldnierskych kempov - niečo, čo vám prinesie extra výhodu proti konkurentom.

Budova strelcov

Kasárne sú rozdelené na novú budovu: Budova strelcov. Vyskúšajte novú budovu v meste pripravenú pre vylepšenie.
Hráči získajú nový hrad na lepšej úrovni

Hráči v novom nastavení sveta dostanú zadarmo hrad po dosiahnutí stanovených úrovní pre celkom tri možné hrady.
Využite všetky nové funkcie v Khan Wars a vypracujte sa na vrchol hodnotenia!